CloseZo 23 april: Foto vaarexcursie door het Ilperveld, Landsmeer

Zo 23 april: Foto vaarexcursie door het Ilperveld, Landsmeer


Soort
  • Excursie
Natuur- of recreatiegebied
Regio
Website
Link
Beschrijving
Het voorjaar is een prachtige tijd om ontluikende natuur in het Ilperveld te fotograferen. Ook dit jaar is er de mogelijkheid om met onze professionele fotograaf mee op ontdekkingstocht gaan foto-vaarexcursie door het mooie Ilperveld. op het water als op het land wordt er ruim aandacht geschonken aan aspecten van de natuurfotografie.

Wat kunt u zien:
Onze schipper en gids brengen u naar de meest fotogenieke plekjes en wijzen u op bijzonderheden in het veld. u zelf flora en fauna vast te leggen, van macro-opnamen tot geweldige landschapsfoto, luchten en panorama. stapt u uit de boot en gaat van de eilandjes op ook daar plaatjes te schieten. De fotograaf kan u bijstaan en tips geven het maken van de opnames. Laat deze kans niet ontglippen en ga mee op deze bijzondere vaartocht.Tip de boswachter:
Heeft u een verrkijker? deze dan ook mee! waterdichte schoenen of laarzen aan en warme (regen)kleding. Op het water is het vaak fris. Zin om mee te gaan? Reserveer dan een plek aan boord!

Tijd: 13.30-15.30.
Vertrekpunt: Parkeerplaats Ilperveld, Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer. Kijk voor de route op www.ilperveld.nl
Kosten: 15,- en 10,- kinderen tot 12 jaar. Beschermers: 10,- en 7,50 voor hun kinderen tot 12 jaar. Neem uw Beschermerspas mee. Reserveren is nodig!Foto: rietzanger en vlinder: vos : Hans van Groen
Datum(s)/Tijd(en)

Locatie/startpunt
Parkeerplaats Ilperveld, Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer
Kosten
Volw: 15.00 Beschermers: 10.00 Kinderen: 10.00 Kinderen met beschermerskorting: 7.50
Bron
  • Landschap Noord-Holland