CloseLandelijke Natuurwerkdag

Landelijke Natuurwerkdag


Soort
  • Werken in de natuur
Natuur- of recreatiegebied
Regio
Bezoekerscentrum
Website
ga naar de website
Beschrijving

Op zaterdag 4 november a.s. is het weer zover. Duizenden natuurliefhebbers gaan aan de slag en helpen de natuur in hun eigen omgeving in topconditie te houden.

Heeft u toevallig tijd? Zin om lekker buiten aan de slag te gaan? PWN doet dit jaar weer mee aan de Natuurwerkdag die jaarlijks door Landschap Noord-Holland wordt georganiseerd. Samen met vrienden, buren en andere liefhebbers helpt u met het uitvoeren van werkzaamheden als snoeien, hooien, schoonmaken van poelen, knotten van wilgen, maken van takkenrillen en nog veel meer. Lekker stoer en gezond buitenwerk dus.

Het open duin wordt bedreigd doordat het dicht groeit met bomen en stuiken. PWN wil het unieke leefgebied van veel bijzondere planten en dieren graag behouden en u kunt daaraan meehelpen. PWN zorgt voor professionele begeleiding, veilige werkomstandigheden, gereedschap, stevige handschoenen, koffie, thee, limonade en soep. Zelf zorgt u voor goede kleding, stevige schoenen en uw eigen lunchpakket. Om 10.00 uur starten we samen op. Regelmatig zijn er pauzes en natuurlijk krijgt u gedurende de dag hulp en uitleg bij de werkzaamheden. We werken door tot ongeveer 16.00 uur.Reserveer snel een plek op uw favoriete locatie!

Datum(s)/Tijd(en)

Locatie/startpunt
Landelijke natuurwerkdag; parkeerplaats Parnassia, vanaf de kop van de Zeeweg in Bloemendaal aan Zee rechtsaf 1,5 km naar het noorden. (betaald parkeren).
Werkzaamheden: helm verwijderen uit de Bruid van Haarlem.
Kosten
Alle leeftijden gratis
Aanmeldinformatie

Ga naar de website http://natuurwerkdag.nl

Bron
  • PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland