CloseDo 8 juni: Omgaan met de éénassige maaimachine - locatie Koetshuis Leyduin te Vogelenzang

Do 8 juni: Omgaan met de éénassige maaimachine - locatie Koetshuis Leyduin te Vogelenzang


Soort
  • Workshop / cursus (max. 5 dagen)
Natuur- of recreatiegebied
Regio
Beschrijving
De cursist leert wanneer een eenassige maaimachine het best ingezet kan worden. Ook het omgaan met de aanbouwdelen en het onderhoud komen tijdens de cursus aan bod. Uiteraard zijn veiligheid en de minst belastende lichaamshouding belangrijke onderdelen. Dit gaan we in het echt oefenen. Deze cursus is verdeeld in een theoretisch en een praktisch deel. Er worden zoveel mogelijk verschillende machines getoond met de daarbij behorende aanbouwapparatuur.

Tijd: 09.00-16.30 uur
Aantal deelnemers:. 8
Cursusleider: Groeneweg
Administratiekosten: 25,- (administratiekosten zijn bij annulering niet terug te vorderen)

Deze cursus is alleen toegankelijk voor vrijwilligers actief in het natuurbeheer bij natuur- en recreatieorganisaties in Noord-Holland of zelfstandige werkgroepen aangesloten bij Landschap Noord-Holland. Per groep kunt u twee (2) deelnemers voor deze cursus inschrijven. Meld u aan via onderstaand formulier. Geef daar s.v.p. aan in welke Vrijwilligersgroep u actief bent.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annika Langeveld: 088-0064482.

Samenwerking

De cursus is onderdeel van het programma Betrekken bij Groen van de Provincie Noord-Holland. Zij stelt jaarlijks ruim 600.000 beschikbaar om vrijwilligerswerk in de natuur te stimuleren. De samenwerkende Terrein Beherende Organisaties (TBO) voeren het programma uit. In deze TBO zijn verenigd: het Amsterdamse Bos, Goois Natuurreservaat, IVN Noord-Holland, Landschap Noord-Holland, Milieufederatie Noord-Holland, Natuurmonumenten, PWN, Recreatie Noord-Holland, Recreatieschap West-Friesland, Staatsbosbeheer en Waternet.
Datum(s)/Tijd(en)

Locatie/startpunt
Onbekend
Kosten
Volw: 25.00 Beschermers: 25.00 Kinderen: 25.00 Kinderen met beschermerskorting: 25.00
Bron
  • Landschap Noord-Holland