CloseDo 1 juni: Omgaan met de bosmaaier - locatie Koetshuis Leyduin te Vogelenzang

Do 1 juni: Omgaan met de bosmaaier - locatie Koetshuis Leyduin te Vogelenzang


Soort
  • Workshop / cursus (max. 5 dagen)
Natuur- of recreatiegebied
Regio
Website
Link
Beschrijving
Vrijwilligers vinden het vaak heel leuk om met de bosmaaier te werken. Maar dat moet wel verstandig gebeuren. Tijdens de cursus komen het hanteren van de bosmaaier, het gebruik van veiligheidsmiddelen, het wisselen van garnituur en het afstellen van het draagstel aan de orde. De docent zal zich richten op het maaien van ruigte.

Tijd: 09.00-16.30 uur
Aantal deelnemers:. 8
Cursusleider: Bemelmans
Locatie: Koetshuis Buitenplaats Leyduin. Routebeschrijving.
Administratiekosten: 25,-(administratiekosten zijn bij annulering niet terug te vorderen)

Deze cursus is alleen toegankelijk voor vrijwilligers actief in het natuurbeheer bij natuur- en recreatieorganisaties in Noord-Holland of zelfstandige werkgroepen aangesloten bij Landschap Noord-Holland. Per groep kunt u twee (2) deelnemers voor deze cursus inschrijven. Meld u aan via onderstaand formulier. Geef daar s.v.p. aan in welke Vrijwilligersgroep u actief bent.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annika Langeveld: 088-0064482.

Samenwerking

De cursus is onderdeel van het programma Betrekken bij Groen van de Provincie Noord-Holland. Zij stelt jaarlijks ruim 600.000 beschikbaar om vrijwilligerswerk in de natuur te stimuleren. De samenwerkende Terrein Beherende Organisaties (TBO) voeren het programma uit. In deze TBO zijn verenigd: het Amsterdamse Bos, Goois Natuurreservaat, IVN Noord-Holland, Landschap Noord-Holland, Milieufederatie Noord-Holland, Natuurmonumenten, PWN, Recreatie Noord-Holland, Recreatieschap West-Friesland, Staatsbosbeheer en Waternet.
Datum(s)/Tijd(en)

Locatie/startpunt
Onbekend
Kosten
Volw: 25.00 Beschermers: 25.00 Kinderen: 25.00 Kinderen met beschermerskorting: 25.00
Bron
  • Landschap Noord-Holland